Martín fa un pas endavant cap a Sydney

0
299

Fixa un nou rècord nacional en pista coberta i queda a 8 centímetres de la seva millor marca L´atleta andorrà Esteve Martín va revalidar el passat cap de setmana les seves opcions de lluitar per un lloc als pròxims Jocs Olímpics de Sydney, després d´establir a Vilafranca del Penedès un nou rècord nacional de salt de llargada en pista coberta, amb una marca de 7,45 metres. Martín es va quedar a només vuit centímetres de la seva millor marca a l´aire lliure (7,53 metres), que va aconseguir l´any passat durant els Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein. Esteve Martín, a la prova de llargada dels Jocs de Liechtenstein.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada