Les inscripcions per a la Mitja Marató de Granollers es poden fer per Internet

0
267

La Mitja Marató de Granollers que es farà el dia 22 de gener, ja escalfa motors i aquest dissabte a la tarda se´n farà la presentació al poliesportiu de can Noguera de la Garriga. Els corredors que ho vulguin poden inscriure´s ja a través de la web. Entre les novetats que ha introduit enguany el Col.lectiu d´Atletes de Fons (CAF) s´ha de destacar el un nou xip, que no es posa a les bambes sinó al pit i s´haurà de recollir el dia abans al Palau d´Esports. A més, la Mini es correrà dissabte a la tarda, just abans de la cursa Atletes contra la droga i la cursa de gegants. El divendres anterior, dia 21, es farà l´habitual debat a l´Ateneu de Granollers.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada